Fényképes egyoldalas gyászértesítők

 

Kétféleképpen helyezhetjük el a fotót az egyoldalas típuson. Teljes háttérként, elhalványítva, hogy a szöveg jól olvasható legyen vagy pedig kisebb méretben a gyászjelentés egyik oldalára, a szöveg mellé.
Amennyiben a háttérbe kerül a fotó előfordulhat olyan eset is, hogy a szöveges tartalom rákerül a fotó teljes részére. ( Homlokra, szemre…) Ezért abban az esetben, ha teljes egészében meg szeretnénk mutatni a fotót,
akkor semmiképp ne a szöveg háttereként helyezzük el.

Áraink

20-100 db 320 Ft/db
101-200 db 300 Ft/db
200 db felett egyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimum rendelés: 20 db

Választható papírok

 

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják a gyászjelentés papír típusát. A gyász színeihez igazodva a következő papírokat ajánljuk: Fehér matt vagy bézs matt papír.

Tervezési díj

 

Egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött előzetes tervet és annak módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. Amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül.
Az interneten átküldött tervek továbbküldéséhez nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben.
Lehetőség van a gyászjelentéseket bármilyen idegen nyelven is rendelni, de ebben az esetben a szerkesztési díjunk magasabb, melyről pontos tájékoztatást adunk az adatok ismeretében.

Boríték

 

Lehetőség van fehér és bézs matt papírból borítékot rendelni.
Egyszerű fehér boríték A5 méretben: 15 Ft/db
Kreatív boríték fehér vagy bézs színben: 120 Ft/db