Hajtogatott gyászjelentés

 

A hajtogatott, kinyitható gyászjelentésen szintén van lehetőség hosszabb idézet, szöveg megjelenítésére, mivel 4 oldal is szerkeszthető.
Nyitó oldalra ennél a típusnál is a gyászjelentés felirat kerül a választott háttérrel. A belső oldalra az idézet, és a temetéssel kapcsolatos információkat szerkesztjük, úgy hogy a háttér vízjelként, halványan megjelenik a szöveg alatt. Természetesen ez is csak egy opció, készülhet a belső oldal háttér nélkül is, mivel nagyon sokan a minimál design-t ( teljesen egyszerű, letisztult ) részesítik előnyben.

Mivel a hajtogatott gyászértesítőinket is készítjük fekvő és álló formátumban egyaránt, ezért az oldal alján található hátterek közül
álló formátumú gyászjelentés esetén az álló hátterekből, fekvő formátum esetén pedig a fekvő hátterek közül válasszanak!

Áraink

20-100 db 490 Ft/db
101-200 db 470 Ft/db
200 db felett egyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimum rendelés: 20 db

Választható papírok

 

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják a gyászjelentés papír típusát. A gyász színeihez igazodva a következő papírokat ajánljuk: Fehér matt vagy bézs matt papír.

Tervezési díj

 

Egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött előzetes tervet és annak módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. Amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül.
Az interneten átküldött tervek továbbküldéséhez nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben.
Lehetőség van a gyászjelentéseket bármilyen idegen nyelven is rendelni, de ebben az esetben a szerkesztési díjunk magasabb, melyről pontos tájékoztatást adunk az adatok ismeretében.

Boríték

 

Lehetőség van fehér és bézs matt papírból borítékot rendelni, de kizárólag az LA/4-es méretből.
Egyszerű fehér boríték (LA/4): 15 Ft/db
Kreatív boríték (LA/4): 80 Ft/db