Fényképes francia hajtogatott gyászjelentés

 

Fényképes formátum esetén is készítünk álló és fekvő francia hajtogatott gyászértesítőt.
Lehetőség van csak fényképpel de akár egy választott háttérrel kombinálva készíteni.
Fekvő formátum esetén a nyitó oldalra kerül egy választott háttér akár a fotóval együtt, de lehet csak magában a háttér. A belső oldalra a gyászjelentés háttere kerül elhalványítva, mellette pedig a fénykép szerepel.
Ebben az esetben a fotó kisebb méretben szerepel valamelyik hajtáson, általában a felső hajtás jobb vagy bal oldalán.
A belső oldalakon lehetőség van csak a fotót szerepeltetni, akár kinagyítva is, de fontos, hogy ebben az esetben el kell halványítanunk a fényképet a szöveg jól olvashatósága végett.

Álló formátumnál pedig a nyitó oldalra kerül a választott háttér és a belső oldal középső részén lesz látható a fénykép.

A fotókat fekete-fehérben vagy pedig barnított színben javasoljuk elhelyezni a gyászjelentésen, de természetesen a színes változat is megoldható.

Áraink

20-100 db 490 Ft/db
101-200 db 470 Ft/db
200 db felett egyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimum rendelés: 20 db

Választható papírok

 

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják a gyászjelentés papír típusát. A gyász színeihez igazodva a következő papírokat ajánljuk: Fehér matt vagy bézs matt papír.

Tervezési díj

 

Egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött előzetes tervet és annak módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. Amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül.
Az interneten átküldött tervek továbbküldéséhez nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben.
Lehetőség van a gyászjelentéseket bármilyen idegen nyelven is rendelni, de ebben az esetben a szerkesztési díjunk magasabb, melyről pontos tájékoztatást adunk az adatok ismeretében.

Boríték

 

Lehetőség van fehér és bézs matt papírból borítékot rendelni, de kizárólag az LA/4-es méretből.
Egyszerű fehér boríték (LA/4): 15 Ft/db
Kreatív boríték (LA/4): 80 Ft/db