Fényképes pauszrátétes gyászjelentés

 

Pauszrátétes gyászértesítő egy nagyon szép, különleges gyászjelentés, mivel az egyedi pausz papírt kombináljuk a kreatív kartonnal.
Ennél a típusnál a fotó a kartonra kerül, majd a tetejére a pausz lapon található az értesítés szövege. A két lapot kilyukasztjuk és szalaggal összekötjük.
A szalag színe bármilyen lehet, de elsősorban javasoljuk a fekete, ezüst, barna és bordó színeket igazodva a gyász színeihez.
A fotó ennél a típusnál is lehet színes, de javasoljuk a fekete-fehér, szépia vagyis barnított fotókat, melyeket természetesen mi elkészítünk színes fotóból is. Ennél a típsunál rövidebb szöveget javasolunk, mivel egy 10 X 21 cm-es pausz lap áll rendelkezésünkre a szöveges tartalomnak. Mindenképpen rövid idézet és szöveg az ajánlott egy szépen olvasható betűtípussal együtt. Kerüljük a nehezen olvasható, régies, írott formátumú betűket, mert nem lesz olvasható a szöveg. Készítjük álló és fekvő formátumban egyaránt.

Áraink

20-100 db 490 Ft/db
101-200 db 470 Ft/db
200 db felett egyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimum rendelés: 20 db

Választható papírok

 

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják a gyászjelentés papír típusát. A gyász színeihez igazodva a következő papírokat ajánljuk: Fehér matt vagy bézs matt papír.

Tervezési díj

 

Egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött előzetes tervet és annak módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. Amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül.
Az interneten átküldött tervek továbbküldéséhez nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben.
Lehetőség van a gyászjelentéseket bármilyen idegen nyelven is rendelni, de ebben az esetben a szerkesztési díjunk magasabb, melyről pontos tájékoztatást adunk az adatok ismeretében.

Boríték

 

Lehetőség van fehér és bézs matt papírból borítékot rendelni, de kizárólag az LA/4-es méretből.
Egyszerű fehér boríték (LA/4): 15 Ft/db
Kreatív boríték (LA/4): 80 Ft/db