Pauszrátétes gyászértesitő

 

Pausz rátétes gyászjelentéseink a különleges, egyedi stílust képviselik.
A hagyományosnak tekinthető kinyitható, hajtogatott gyászértesítőkkel ellentétben ennél a típusnál szatén szalaggal rögzítjük egymáshoz a két lapot, így lapozható lesz. A szatén szalag színe általában fekete, sötét barna, bordó vagy ezüst, de bármilyen kérést megvalósítunk.
A pausz rátétes gyászjelentés alapja a karton, melyen a választott háttér található, a tetején pedig a pausz papír, az idézettel és az értesítés szövege.
Ezt a típust azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akik az egyedi, különleges formátumot részesítik előnyben, nem pedig a hosszabb szövegek elhelyezését, mivel itt csak egy oldal áll rendelkezésre a szöveg szerkesztésére.

Mivel a pausz rátétes gyászértesítőinket készítjük fekvő és álló formátumban egyaránt, ezért az oldal alján található hátterek közül bármelyik választható.

Áraink

20-100 db 490 Ft/db
101-200 db 470 Ft/db
200 db felett egyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimum rendelés: 20 db

Választható papírok

 

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják a gyászjelentés papír típusát. A gyász színeihez igazodva a következő papírokat ajánljuk: Fehér matt vagy bézs matt papír.

Tervezési díj

 

Egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött előzetes tervet és annak módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. Amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül.
Az interneten átküldött tervek továbbküldéséhez nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben.
Lehetőség van a gyászjelentéseket bármilyen idegen nyelven is rendelni, de ebben az esetben a szerkesztési díjunk magasabb, melyről pontos tájékoztatást adunk az adatok ismeretében.

Boríték

 

Lehetőség van fehér és bézs matt papírból borítékot rendelni.
Egyszerű fehér boríték (LA/4) : 15 Ft/db
Kreatív boríték (LA/4) : 80 Ft/db