Fényképes hajtogatott gyászjelentés

 

Fényképes hajtogatott gyászértesítő esetén is készítünk álló és fekvő formátumot.
Itt is többféle szerkesztési mód lehetséges.
A fényképet a háttérrel együtt a nyitó oldalra helyezzük, a belső oldalra pedig a gyászjelentés háttere vagy a fotó kerül elhalványítva, a szöveges tartalommal együtt. Elhalványítani azért kell, hogy a szöveg jól olvasható legyen.
Másik lehetőség, hogy a nyitó oldalra csak a háttér kerül, és a belső oldalon pl. a felső hajtás egyik sarkában helyezzük el a fotót az idézettel együtt.

Hasonló a szerkesztési elv álló formátum esetén is, azzal a különbséggel, hogy a fotó a belső jobb vagy bal oldalon kerül eléhelyezésre.
Amennyiben nem szeretnének hosszabb szöveget akkor a fotó kerülhet a jobb oldalra is, amennyiben a szöveg hosszabb akkor javasoljuk hogy a fotó a bal oldalra kerüljön a választott idézettel együtt.
A fotókat fekete-fehérben vagy pedig barnított színben javasoljuk elhelyezni a gyászjelentésen, de természetesen a színes változat is megoldható.

Áraink

20-100 db 490 Ft/db
101-200 db 470 Ft/db
200 db felett egyedi ár
+ egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimum rendelés: 20 db

Választható papírok

 

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják a gyászjelentés papír típusát. A gyász színeihez igazodva a következő papírokat ajánljuk: Fehér matt vagy bézs matt papír.

Tervezési díj

 

Egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött előzetes tervet és annak módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. Amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül.
Az interneten átküldött tervek továbbküldéséhez nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben.
Lehetőség van a gyászjelentéseket bármilyen idegen nyelven is rendelni, de ebben az esetben a szerkesztési díjunk magasabb, melyről pontos tájékoztatást adunk az adatok ismeretében.

Boríték

 

Lehetőség van fehér és bézs matt papírból borítékot rendelni, de kizárólag az LA/4-es méretből.
Egyszerű fehér boríték (LA/4): 15 Ft/db
Kreatív boríték (LA/4): 80 Ft/db