+36 20 4219585 gyaszertesitok@gmail.com

Hajós gyászértesítők

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az alternatív temetési módok, így a hajós temetések is legyen az a Duna vagy akár a Balaton. Amennyiben nem szeretnék a hagyományos temetési módon elhunyt szerettüket végső útjára kísérni és a hajós temetés mellett döntenek, akkor lehetőség van arra is, hogy a gyászértesítőt is ezzel összhangba hozzák. A hajós gyászértesítőknél is lehetőség van a háttereket az elhunyt fényképével kombinálni.

Ezen az oldalon néhány hajós hátteret szeretnénk bemutatni, melyek természetesen minden gyászjelentés típussal elkészíthetőek, legyen az hajtogatott, francia hajtogatott, pausz rátétes,
vagy az egyoldalas gyászjelentés. Ezektől a hátterektől is el lehet térni, akár teljesen egyedi háttérrel is elkészíthető.
A típusok részletes leírását és az árakat megtalálják az adott gyászjelentés típus menüpontja alatt.

Választható papírok

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják a gyászjelentés papír típusát. A gyász színeihez igazodva a következő papírokat ajánljuk: Fehér matt vagy bézs matt papír.

Tervezési díj

Egyszeri díj, mely magában foglalja az interneten átküldött előzetes tervet és annak módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. Amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül. Az interneten átküldött tervek továbbküldéséhez nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben.
Lehetőség van a gyászjelentéseket bármilyen idegen nyelven is rendelni, de ebben az esetben a szerkesztési díjunk magasabb, melyről pontos tájékoztatást adunk az adatok ismeretében.

Boríték

Lehetőség van fehér és bézs matt papírból borítékot rendelni, de kizárólag az LA/4-es méretből.
Egyszerű fehér boríték (A/5 és LA/4): 15 Ft/db
Kreatív boríték (LA/4): 80 Ft/db