Gyászlap – Emléklap

 

Sajnálatos módon a mára kialakult egészségügyi helyzet hatással van a szeretteinktől való búcsúztatásra is. Sokan megfogadva a hatóságok tanácsait szomorúan, de lemondanak arról, hogy útnak induljanak egy-egy barát, rokon temetésére épp ezért a búcsúztatók jelenleg csak szűk családi körben zajlanak. Mivel halálesetkor ez az utolsó üzenet az elhunyt nevében, ezért mindenképpen szép gesztus, ha a temetés létszámától függetlenül kiküldjük az értesítőket, emlék-gyászlapokat.

Hogyan tehetjük ezt meg?

Az egyik lehetőség, hogy a hagyományos értesítőket átformáljuk a szövegezés tekintetében úgy, hogy csak tájékoztatjuk az ismerősöket a szomorú hírről és arról, hogy mikor helyezzük az elhunytat végső nyugalomra, a helyzetre való tekintettel kizárólag szúk családi körben. Itt ugyanúgy választhatunk hátteret, vagy akár fényképet is.

A másik lehetőség, hogy egy gyászlapot, emléklapot készítünk, ahol egyrészt tájékoztatunk a szomorú hírről másrészt pedig egy utolsó emléket küldünk szerettünkről, mint egy búcsúzásként akár az elhunyt fotójával kihangsúlyozva ezzel a még személyesebb jelleget. Ebben az esetben nem szerepel a temetésre vonatkozó pontos információ.

Minden formátumban el tudjuk készíteni, legyen az hajtogatott álló vagy fekvő, pausz rátétes, egyoldalas formátum. Árak természetesen megegyeznek az adott típusnál található árakkal.